Menu

De Siliconenzaak in de media

Deel
Deel
Deel
Deel

Begin december was het zover: we hebben de dagvaarding in de Siliconenzaak uitgebracht.

Dat ging niet stilletjes. Radar wijdde er een uitzending en een artikel aan. Ook NRC heeft erover geschreven. Advocaat Jantina Hiemstra vertelde over de zaak in het journaal op NPO Radio 1. En in Margriet stond een interview met Marjon, die tot twee keer aan toe zonder het te weten gevaarlijke borstimplantaten heeft gekregen. RTL Nieuws sprak met Riet, die na haar borstamputatie vanwege kanker opnieuw kanker kreeg van haar Allergan implantaten. De Siliconenzaak is ook belicht in onder andere AD, het Noordhollands Dagblad, Linda en Opzij.

Kijk hier de uitzending van Radar terug.

En er is al goed nieuws: Bergman Clinics heeft ons ervan verzekerd dat zij de overeenkomsten van Allergan niet meer zullen aanbieden aan patiënten. Eerder hebben wij Bergman Clinics aansprakelijk gesteld omdat zij overeenkomsten van Allergan aan vrouwen gaven die hen afstand lieten doen van hun rechten om schadevergoeding te eisen. Dit mag niet en dit hebben we Bergman laten weten met de aansprakelijkstelling. Dit is een belangrijke stap in de Siliconenzaak.

Aanmelden

Aanmelden voor de Siliconenzaak kan nog steeds via deze website. Bureau Clara Wichmann roept betrokkenen op zich voor 31 maart 2023 aan te melden via www.siliconenzaak.nl.

Doe mee met de rechtszaak tegen Allergan.

Ben jij 1 van de 60.000? Dan hebben we je nu nodig.

Hoe meer vrouwen meedoen, hoe sterker we staan. Daarmee help je niet alleen jezelf maar ook de duizenden andere vrouwen met deze implantaten.

Check of jij Allergan implantaten hebt en doe mee. Dan strijden wij voor jouw schadevergoeding.

Heb je andere vragen? Bekijk de veelgestelde vragen pagina