Menu

Maandagavond 30 mei: Bijeenkomst Siliconenzaak voor medische vragen

Deel
Deel
Deel
Deel

In januari organiseerden we een livestream waarin iedereen vragen kon stellen over de rechtszaak tegen Allergan vanwege hun ziekmakende borstimplantaten. Er bleek veel behoefte te zijn om ook medische vragen te kunnen stellen, en vooral om elkaar te kunnen ontmoeten. Daarom organiseren we op maandagavond 30 mei een live bijeenkomst in Utrecht.

Deze bijeenkomst zal in het teken staan van medische vragen, waar artsen en andere experts uitleg zullen geven over breast implant illness en andere (mentale) klachten. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen. Hierbij gaat het om de schadelijke implantaten van Allergan, waar de Siliconenzaak over gaat. 

Dit is ook een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan met andere gedupeerden en met de advocaat, met mensen van Bureau Clara Wichmann, het Meldpunt Klachten Siliconen en de Borstkankervereniging.

Aanmelden

Binnenkort maken we het programma met de sprekers bekend. Wil je bij de bijeenkomst aanwezig zijn? Meld je dan hier aan. De bijeenkomst zal ook te volgen zijn via een livestream. De link naar de livestream zullen we van te voren delen, maar als je zeker wilt weten dat je hem van te voren ontvangt, meld je dan ook aan via het formulier.  

Heb je een vraag?

Tijdens de bijeenkomst zullen artsen en experts zoveel mogelijk vragen proberen te beantwoorden. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, vragen we je om van te voren te vraag in te sturen. Tijdens de bijeenkomst is natuurlijk ruimte voor (aanvullende) vragen. Via dit formulier kun je je vraag of vragen insturen. 

Praktisch

Datum: Maandagavond 30 mei 2022 

Tijd: 19:00 tot 20:30 uur (inloop met koffie & thee v.a. 18:45), met borrel achteraf

Locatie: Congresgebouw De Vereeniging, Mariaplaats 14 in Utrecht

Het congresgebouw is op loopafstand vanaf station Utrecht Centraal. Hier vind je meer informatie over de bereikbaarheid.

Doe mee met de rechtszaak tegen Allergan.

Ben jij 1 van de 60.000? Dan hebben we je nu nodig.

Hoe meer vrouwen meedoen, hoe sterker we staan. Daarmee help je niet alleen jezelf maar ook de duizenden andere vrouwen met deze implantaten.

Check of jij Allergan implantaten hebt en doe mee. Dan strijden wij voor jouw schadevergoeding.

Heb je andere vragen? Bekijk de veelgestelde vragen pagina