Menu

Recap van de Siliconenzaak bijeenkomst op 30 januari 2024

Deel
Deel
Deel
Deel

Op 30 januari vond een informatieavond plaats in Utrecht, in de Kargadoor. Tijdens deze bijeenkomst werden waardevolle updates gedeeld met de aanwezige deelnemers van de Siliconenzaak. Allereerst gaf advocaat Jantina Hiemstra een gedetailleerde update over de voortgang van de lopende procedure. De laatste informatie over de stand van zaken is nu ook online te vinden. 

Op de informatieavond was Marga van Amersfoort aanwezig van het Meldpunt Klachten Siliconen/Stichting SVS, die haar persoonlijke verhaal en het ontstaan van het meldpunt deelde. Ook deelden internist Dr. Prabath Nanayakkara, en arts-onderzoekers drs. Karlinde Spit en drs. Siham Azahaf inzichten uit hun landelijke onderzoek naar patiënten met onverklaarbare klachten bij siliconen borstprotheses. Zij sloten de avond af met het beantwoorden van vragen van deelnemers over gezondheidsklachten en schadelijkheid van borstimplantaten. 

Bekijk de powerpoint presentatie van de bijeenkomst.

De vragen die tijdens de bijeenkomst zijn gesteld over aanmelding, bewijsstukken en andere juridische kwesties, zijn toegevoegd aan onze FAQ.

Wij danken iedereen voor hun aanwezigheid tijdens de bijeenkomst. We waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deel te nemen. Als je na de bijeenkomst nog met vragen zit, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen via siliconenzaak@clara-wichmann.nl. 

Doe mee met de rechtszaak tegen Allergan.

Ben jij 1 van de 60.000? Dan hebben we je nu nodig.

Hoe meer vrouwen meedoen, hoe sterker we staan. Daarmee help je niet alleen jezelf maar ook de duizenden andere vrouwen met deze implantaten.

Check of jij Allergan implantaten hebt en doe mee. Dan strijden wij voor jouw schadevergoeding.

Heb je andere vragen? Bekijk de veelgestelde vragen pagina